Соопштенија


Свикана 13-та седница на Советот на Општина Ресен

» 01.06.2018

Претседателот на Советот на Општина Ресен ја свика 13-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 07.06.2018 година (четврток) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


Ј А В Е Н П О В И К

» 16.05.2018

Општина Ресен ги повикува граѓаните кои имаат материјални штети на земјоделски насади од врнежите од град кои се случија на ден 10.05.2018 година, да ги пријават во просториите на Општина Ресен Повеќе »


Свикана 11-та седница на Советот на Општина Ресен

» 24.04.2018

Претседателот на Советот на Општина Ресен ја свика 11-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 30.04.2018 година (понеделник) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


Свикана 10-та седница на Советот на Општина Ресен

» 27.03.2018

Претседателот на Советот на Општина Ресен ја свика 10-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 30.03.2018 година (петок) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »

Следна