Почетна


Предлог упатства

» 18.09.2017

Предлог упатства од дваесет и седмата седница на Владата на РМ оддржана на 12.09.2017 за начин на постапување на министерствата и државните институции како и забрана за користење на движни и недвижни ствари за време на изборен процес Повеќе »


Свикана 68-та седница на Советот на Општина Ресен

» 18.09.2017

Претседателот на Советот на Општина Ресен ја свика 68-та седница на Советот на Општина Ресен, која ќе се одржи на ден 22.09.2017 година (Петок) во 11:00 часот во салата на Советот на Општина Ресен Повеќе »


ЈАВЕН ОГЛАС ОКР 2017

» 14.09.2017

Јавен оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа. Повеќе »


АВИОНСКО ТРЕТИРАЊЕ НА КОМАРЦИ

» 13.09.2017

На ден 16.09.2017 година (сабота) во раните утрински часови на територијата на Општина Ресен ќе се изврши аеросолна адултицидна дезинсекција Повеќе »


ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗВЕДБА НА КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА

» 13.09.2017

Општина Ресен објавува ЈАВЕН ПОВИК Јавна набавка за прибирање на понуди За изградба на крак за фекална канализација во населба Пролет-Ресен и негово поврзување со постојниот колектор, изградба на краци за фекална канализација во село Дрмени и негово поврзување со постојниот колектор и изградба на атмосферска канализација на дел од ул. „29-ти Ноември“-Ресен (Нова Слога) Повеќе »

Следна